Splitboard Lizumer Hütte

Lijnen Splitboarding Outdoor Softboots Offpiste

3 daagse splitboard trip vanuit een gave berghut
midden in de winter

Deze trip neemt je mee in de voetsporen van Jeremy Jones naar de locatie waar wij in 2013 met een enorme splitboard groep ook al eens waren, de Lizumer Hütte. Een knusse en comfortabele hut met veel opties om te rijden, ook bij slechter weer. Aangezien we met twee groepen gaan, met Martin en Erwin, kunnen we de groepen naar niveau of ervaring indelen.

‘s Ochtends vroeg op de eerste dag verzamelen we, checken het materiaal én safety gear. Vervolgens rijden we met een speciale taxi naar de hut toe. Op de hut kunnen we de spullen die we niet nodig hebben achterlaten en vervolgens maken we ons klaar voor de eerste toer. Afhankelijk van het niveau van de groep(en) kunnen we langere dagtochten maken met lunch op de berg, óf terugkeren naar de hut en daar ‘s middags iets warms eten.

Een geslaagde dag buiten kan en mag natuurlijk altijd afgesloten worden met een Weizenbier, Zirbenschnaps, of natuurlijk gewoon iets non-alcoholisch op de hut. Mocht je heel veel zin en energie hebben dan zou je ook nog kunnen klimmen op de klimwand in de hut.

De dag erna gaan we natuurlijk weer op pad. Afhankelijk van de omstandigheden en welke delen van het terrein open zijn, kiezen wij de routes voor jullie.

Ook op de laatste dag doen wij ons best om er het maximale uit te halen. Aan het einde van deze dag glijden we voldaan naar beneden, terug naar de parkeerplaats.

Voor de beste ervaring is splitboardervaring voor deze trip wel een must. Onze Deeper cursus (Splitboard 1) is een goede voorbereiding hiervoor. Neem contact met ons op voor meer info over deze gave trip!

Er zijn fantastische lijnen te vinden in dit gebied!

In zo’n omgeving omhoog splitten is geen straf…

Mooie vergezichten vanaf een top!

Zulke prachtige luchten als deze krijg je niet overal te zien.

Aantal deelnemers: 3-5 per groep
Aantal groepen: 2
Locatie: Wattener Lizum, Oostenrijk
Niveau dalen: tot 40° steil
Niveau stijgen: maximaal ca. 1000 hoogtemeters per dag
Data: 28 t/m 30 januari 2020
Kosten: €299
Exclusief: reis, verblijf en liftpas. Een splitboarduitrusting en safety-uitrusting zijn eventueel bij ons te huur. De hut reserveren wij natuurlijk wel al.


Voor meer informatie of om je aan te melden voor een van onze reizen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Naast de geplande reizen, werken wij ook op aanvraag. Schroom niet om ons een email te sturen en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Ik heb interesse in (verplicht)

Uw bericht (verplicht)